Presupun ca se termina contractul si gata,nu mai trebuie preaviz sau altceva fiindca eu nu semnez inceperea unui nou contract incepand pe data de 20.05 cu toate ca cei din firma ultima oara au facut-o automat sa-i zicem,eu doar am semnat al 2-lea contract cu ei,acum vor si a 3-a oara doar ca-i voi lasa cu ochii in soare renuntandcu o saptamana inainte de expirare,daca stiam mai demult ii anuntam pentru a-si cauta un angajat pe postul meu! As dori raspuns la ce am scris eu,daca spun prostii sau nu la partea cu contractul care se incheie pur si simplu fara alte indatoriri de nici o parte!
Nu sunteti obligat sa acceptati o noua prelungire de c.i.m. ... puteti anunta angajatorul ca incepand cu data expirarii c.i.m. nu mai doriti sa colaborati cu acesta ...
Daca nu doriti sa continuati la acelasi loc de munca, din ziua imediat urmatoare a datei la care va expira CIM, nu va mai prezentati la serviciu. De la data expirarii CIM raportul dvs de munca cu firma, inceteaza.
Nu mai semnati nici un act aditional de prelungire a CIM sau vreun CIM nou. Nu e nevoie de nici un preaviz.
Multumesc de raspunsuri,am vorbit astazi la firma,prima data sefa vroia sa semnez o demisie,i-am spus sa o sune pe fata de la resurse umane care i-a zis ce credeam si mi-ati confirmat si d-voastra,adica sa nu facem nimic,si eu de luni sunt liber,nu mai am nici o legatura cu firma respectiva!