avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordarea ajutorului social persoanelor fara nici un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordarea ajutorului social persoanelor fara nici un fel de venit de aproximativ 35 de ani

Salutare tuturor! Mai intai sa va explic pentru cine doresc cateva sfaturi; e vorba de mama mea,in varsta de 54 de ani,care e casnica,de fapt nu a mai muncit de la aproximativ 20-25 de ani pentru ca tatal meu i-a zis ca ne descurcam doar pe salariul ei.Intre timp s-au mai schimbat vremurile,tatal meu a iesit la pensie pe caz de boala,si cheltuielile s-au marit cel mai mult pe medicamente si o pensie de 700 de lei acopera la limita nevoile parintilor.Mentionez ca in casa respectiva aparem 3 persoane la intretinere,inclusiv eu,fara venit!Mama nu apare nicaieri ca ar detine vreo proprietate! Credeti ca as putea sa-i obtin orice fel de ajutor in conditiile date? Daca mai doriti ceva amanunte,va raspund cand pot,cu placere! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: nickshor , utilizator 15:57, 22 Iulie 2013
In primul rand la dumneavoastra trebuie efectuata o ancheta sociala ... si abia atunci se va vedea ce si cum.
Rectific...tatal meu i-a zis ca ne descurcam doar pe salariul LUI... nu al ei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara marire ContSters410033 ContSters410033 Buna ziua,in 2014 am divorțat,sotul e plătit cu minim în acte dar așa are triplu,si a luat si Masina,fapt pt care mi a dat 6mil pensie.au trecut 2 ... (vezi toată discuția)
Daca tatal contribuie acum cu 700 lei lunar, avand salarul net ... hudulineugenia hudulineugenia Daca tatal contribuie acum cu 700 lei lunar, avand salarul net de 6000 lei, pot sa deschid proces pt marire avand in vedere ca eu ( mama ) am venitul salarial ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara DDDttt DDDttt Buna ziua, Sunt student in anul 2 la Universitatea Politehnica Bucuresti , parintii mei au divortat si tatal meu nu ma mai sustine financiar . Mama ... (vezi toată discuția)