avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate iuly_12

Activitate iuly_12

Buna ziua !
In urma depunerii unui dosar pentru vatamare corporala am primit dupa 3 luni si jumatate o oferta de despagubire(daune materiale+daune morale) in care se mentiona ca se va face un contract de tranzactie daca accept oferta ,iar plata se va efectua in 45 de zile de la semnarea acestuia.Au trecut 3 saptamani de la oferta primita de la asigurator,contractul nu a sosit,la telefon si email nu raspund.
Care este termenul pentru solutionarea unui dosar prin contract de tranzactie (dosar depus la asigurator in data de 6.07.2016) si in cate zile ar trebui sa se faca plata acestuia ?
Daca minorul nu a facut plangere in dosarul penal deschis pe numele tatalui sau ,se poate sa faca cerere in acest dosar pentru daune morale ca sa primeasca de la asigurator?Se pot obtine daunele morale pentru copil si fara plangere penala?
Va multumesc frumos!
Multumesc!Voi face cerere.Daca dosarul e depus pe 6.07.2016 ,pana la ce data trebuie solutionat de cei de la CITY?Cat trebuie sa astept?
In calitate de mama a unui minor am depus la asiguratorul CITY un dosar de dauna pentru vatamare corporala si daune morale in data de 6.07.2016.Mentionez ca masina avea polita RCA ,dar vinovatul care conducea era altul(sotul meu) decat proprietarul masinii.(mama mea)Este dosar penal deschis pe numele lui in curs de solutionare.Copilul era in masina si a suferit vatamari corporale necesitand spitalizare si avand pe certificatul medico-legal 15 -20 zile de ingrijiri medicale.Eu am platit spitalizarea copilului ca sa nu ne dea in judecata spitalul.Cand am depus dosarul ,agentul respectiv a trecut pe o nota de constatare a avariilor doar cheltuielile de spitalizare.I-am spus ca cer si daune morale si mi-a recomandat sa sun la call center.Am sunat de vreo 3 ori si mi-au spus ca este in curs de solutionare si ma vor contacta.
Care este procedura?Astept in continuare sa ma sune cu o oferta cu daune morale sau e nevoie de un proces?Contra cui?
Stiti daca mai este in vigoare contractul colectiv de munca care prevedea o prima de nastere cadrelor didactice?A luat cineva in acest an?Mai avem acest drept?