avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima de nastere invatamant 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima de nastere invatamant 2012

Stiti daca mai este in vigoare contractul colectiv de munca care prevedea o prima de nastere cadrelor didactice?A luat cineva in acest an?Mai avem acest drept?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 21 Martie 2012
Nu mai este in vigoare CCMN in care se prevedea asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea unui salariu mediu pe unitate la nasterea unui copil lili2011 lili2011 1-Sunt mamica unui copilas nascut in luna noiembrie 2010 si as dori sa intreb daca pot sa solicit institutiei la care lucrez, un salariu mediu pe unitate, ... (vezi toată discuția)
Acordarea unui salariu mediu pe societate la nastere dianacrystyna dianacrystyna Buna ziua, M-ar interesa daca mai este valabila si in baza carei legii acordarea unui salariu mediu pe societate salariatei care naste in decursul anului ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate oanacarlan oanacarlan Buna dimineata!Va rog sa-mi spuneti daca se mai acorda un salariu mediu pe unitate!V-am trimis ce am gasit referitor la acest drept.Va multumesc! După ... (vezi toată discuția)