avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate froniecristian

Activitate froniecristian

Îți recomand să ai grijă de sănătate, iar speța pe care ai relatat-o cred că e de competența unei case de avocatură care se va ocupa de caz și va plăti expertizele grafologice și strângerea probelor pe cheltuiala lor, până la rezolvarea cazului și recuperarea banilor.
Nu te lupta singur cu ei că tipii aștia pot deveni periculoși pentru că ei din asta trăiesc.
Data viitoare apelează la un Notar și ai să vezi că nun poți să vinzi ceva dacă nu ești propietar dacă nu ai măcar o procură. Părerea mea este că după ce ți-ai dat seama că s-ar putea să te fii păcălit ai vrut să vinzi și tu mașina mai departe, iar băieții te așteptau la cotitură.
Sotia este incadrata la o S.C. pe actiuni la care unul dintre actionari este primaria.Deoarece directorii si sefii sunt schimbati in functie de culoarea politica acestia incep prin asi aduce in societate neamurile si tovarasii de partid.
La ora actuala se zvoneste in societate ca unii dintre sefi ar dori sa-si promoveze doua angajate care sunt taxatoare pe functia de casier.
Este posibil ca sotia sa poata fie schimbata din functia de casier in functia de taxator???
Mentionez ca sotia nu este membru de partid deoarece eu sunt militar activ.
In 2010 am construit o cabana la tara. Pentru ca este de 28 m patrati am decis sa o asez pe un brau de beton ,nu pe borduri cum au facut alti vecini. Din mai multe discutii am inteles de la unii ca nu ar trebuii proiect caci este constructie demontabila , iar de la altii ca trebuie pentru ca ae fundatie.
1.Trebuie proiect cu certificat de urbanism si cadastru si etc.?
2 Daca constructia este mai veche de un am poate primaria sa mai ma amendeze sau sa ma puna sa o demolez daca este pe proprietatea mea.?
Răspuns la discuția Partaj dupa succesiune
Nu este nevoie de proces, pentru ca partile s-au inteles dar notarita ne-a comunicat ca trebuie cadastru ca de la 01 10 2011 s-a schimbat legea . Dar nu prea am incredere in ce ne-a comunicat pentru ca am auzit pela primarie ca pentru extravilan nu ar trebuii cadastru.

Ma gandesc ca as putea face un partaj partial pentru apartament si casa iar padurea si terenul de faneata sa le lase tot asa in indiviziune.
In urma succesiunii sotia si cumnatul au dobandit:
1 Teren faneata fara cadastru.
2 teren padure fara cadastru.
3 Apartament cu cadastru.
4 imobil cu teren in comuna.... cu cadastru.
INTREBARE: Ca sa faca partajul sau iesirea din indiviziune trebuie cadastru obligatoriu si pentru terenurile din EXTRAVILAN??????