avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate vitamina

Activitate vitamina

Tocmai de aceea am întrebat deoarece vroiam sa știu sigur daca demisia este singura soluție. Planificarea concediilor nu a existat niciodată. Este trecută in ROI dar a fost o chestie haotică. Mă așteptam să existe un fel de concediu neplătit pentru situații de urgență. Oricum, am înțeles cum sta situația. Bănuiesc că și în cazul demisiei nu pot sa scap de acel preaviz decât cu acordul angajatorului.
Buna ziua,

Lucrez la o firma cu contract pe perioada nedeterminata. Am o sotie care la doi ani de la nastere, la finalul concediului de crestere a copilului a inceput sa aiba depresii si atacuri de panica si a primit tratament cu prozac. De aici se complica lucrurile, la inceputul tratamentului, cateva zile am vrut sa stau cu ea, speriat fiind de starile pe care le avea. Angajatorul mi-a zis ca nu poate sa imi ofere concediu de odihna, motivand ca nu are cine sa imi tina locul si ca politica firmei este ca in luna Septembrie nu se ofera concedii. Binenteles ca nu m-am dus la munca, familia fiind pe primul plan. Nu pot sa exprim in cuvinte comportamentul lor cand m-am intors. Trecand peste asta, ce cadru legal care sa ma ajute am in situatia aceasta? Stiu sigur ca o sa mai fie momente de genul acesta, sotia fiind la inceput de tratament care se pare ca nu da rezultate si trebuie schimbat.
Acum urmeaza si problema nr. 2 - copilul nu a fost acceptat la cresa de stat, de cresa particulara nu poate fi vorba din cauza preturilor iar bunicii nu exista. Nu vreau sa fortez mana angajatorului sa fiu platit stand acasa, nu vreau sa imi iau concediu medical, imi doresc doar 1-2 zile libere din concediul de odihna sau neplatite atunci cand am nevoie. Ce se poate face?
Răspuns la discuția Comanda online
Va multumesc din suflet pentru ajutorul acordat.
Răspuns la discuția Comanda online
Multumesc pentru raspuns. Dupa experienta aceasta nu mai doresc sa fac contract cu ei nici daca este gratuit. Au cum sa ma oblige sa semnez contractul ?
Discuție Comanda online
Salut !

Astazi am facut o comanda online pentru un telefon cu abonament, am selectat un orange shop ca punct de ridicare a telefonului si incheiere a contractului. Am primit confirmare pe e-mail cu suma totala de plata si data cand sa ma duc sa il ridic. Am fost in orange shop sa mai intreb anumite lucruri si aflu ca suma de plata este mai mare decat ce era afisat si la plasarea comenzii si la confirmarea prin e-mail. In contul orange la sectiunea comenzile mele nu pot sa anulez comanda respectiva.


Daca nu ma duc la data desemnata pentru semnarea contractului acesta se anuleaza ? Raman legat de orange ? Eu momentan nu am semnat nimic.