Astazi am facut o comanda online pentru un telefon cu abonament, am selectat un orange shop ca punct de ridicare a telefonului si incheiere a contractului. Am primit confirmare pe e-mail cu suma totala de plata si data cand sa ma duc sa il ridic. Am fost in orange shop sa mai intreb anumite lucruri si aflu ca suma de plata este mai mare decat ce era afisat si la plasarea comenzii si la confirmarea prin e-mail. In contul orange la sectiunea comenzile mele nu pot sa anulez comanda respectiva.
Daca nu ma duc la data desemnata pentru semnarea contractului acesta se anuleaza ? Raman legat de orange ? Eu momentan nu am semnat nimic.
Daca aveti posibilitatea sa dati print screen pentru suma indicata in momentul comenzii ar fi foarte bine. Mergeti cu acest print si cu confirmarea de pe e-mail,la magazinul Orange in vederea achizitionarii pachetul de telefonie, conform ofertei pe baza careia ati comandat, in caz contrar faceti o sesizare la Protectia Consumatorului. Nu va pot obliga sa semnati un contract care nu corespunde ca si termeni, cu cei ai ofertei acceptate de dvs.
Multumesc pentru raspuns. Dupa experienta aceasta nu mai doresc sa fac contract cu ei nici daca este gratuit. Au cum sa ma oblige sa semnez contractul ?
Avand in vedere ca sunt in culpa, exista posibilitatea sa va acorde gratuitate cateva luni :), dar dupa aceea, tot platiti abonamentul. Stati linistit ca nu va pot obliga sa semnati nimic.
Anulare comanda online
slro
Am comandat in data de 06.11.2011 de pe un magazin online 3 laptop-uri. Motivul pentru care am comandat este unul simplu, am comandat la un pret, iar ei spre ... (vezi toată discuția)