avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate mihaita77

Activitate mihaita77

buna ziua revin cu o ontrebare daca nu detin autoturismul de 5 ani de cand la-m vandut catre o persoana ce locuieste in apropiere de mine dar care rauvoitoare nu a mers sa treaca auto pe el invocand ba un sau alt motiv financiar lipsa timp ,,instrainidul dupa 2 ani decuran am fost sesizat de primaria locala ca daca nu platesc impozitul imi opreste indemnizatia de crestere a copiilor 3 nr ce pot face sa ma apar legal ,,,nefiind in posibilitate plati in timp scurt al impozitului ,,,sau ce pot face sa plateasca cei ce sau folosit de auto eu nustiu unde se afla neputind urmari lucrul asta poate e si dusa la remat fiind o dacie ...multumesc
[
Discuție recuperare taxe
buna sunt angajat cu acte in italia de 5 ani am platit contribute la stat acum vreau sa ma retrag in RO si as vrea sa stiu daca pot recupera contributele de la statul italian si ce ar trebui sa fac stiu ca daca retrag taxele nu mai beneficiez de ani de munca la pensie astept un raspuns multumesc anticipat
Răspuns la discuția domeniu auto
nu se poate discuta amiabil cu persoana caruia am instrainat masina sa mearga sa fac actele trb sa il chem in instanta spune=tim pasi care trb facuti si ce doc trb ca sa il pot chema in instanta si instanta sa de radiere de pe mine
Discuție domeniu auto
fiind prea increzator in oameni am instrainat masina pt ca ulterior sa facem actele de vanzare cumparare si radiere invocand partea financiara cumparatorul care locuieste si la 700m de locuinta mea dar timpul a dovedit contrariul de nenumarate ori am mers la el esea altcineva si zicea ca nu e acasa apoi eu am fost detasat cu firma ca ulterior sa aflu ca a dato la altul Intrebarea mea pot merge la politie sa spun ca nu a vrut sa se prezinte pt intocmirea actelor daca e posibil lucrul acesta si daca au autoritate sa faca lucrul acesta politia .As dori sa o scot de la impozit si sa o radiez Care sunt pasi de urmat? Va multumesc pt timpul acordat!!!!!!!
Discuție domeniu auto
am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la fer vechi si a vandut actele la altcineva pt pr rabla intrebarea mea este ce trebuie sa fac si cum sa procedez corect ca sa o scot de la impozit pt ca am tot platit impozit in tot acest timp desi nu beneficiam de masina in cauza