fiind prea increzator in oameni am instrainat masina pt ca ulterior sa facem actele de vanzare cumparare si radiere invocand partea financiara cumparatorul care locuieste si la 700m de locuinta mea dar timpul a dovedit contrariul de nenumarate ori am mers la el esea altcineva si zicea ca nu e acasa apoi eu am fost detasat cu firma ca ulterior sa aflu ca a dato la altul Intrebarea mea pot merge la politie sa spun ca nu a vrut sa se prezinte pt intocmirea actelor daca e posibil lucrul acesta si daca au autoritate sa faca lucrul acesta politia .As dori sa o scot de la impozit si sa o radiez Care sunt pasi de urmat? Va multumesc pt timpul acordat!!!!!!!
Tranzactionarea vehiculelor se realizeaza prin incheierea de documente autentificate de notar sau unitate specializata de intermedieri auto
Ati vandut masina fara certificat fiscal?
Chiar daca sustineti ca partea "nu a vrut sa se prezinte pt intocmirea actelor ",dvs sunteti vinovat pentru ca ati pus la dispozitie intreaga documentatie a vehiculului
Incercati sa solutionati amiabil cu persoana careia ati instrainat vehiculul,in caz contrar va ramane varianta actionarii acestuia in justitie
nu se poate discuta amiabil cu persoana caruia am instrainat masina sa mearga sa fac actele trb sa il chem in instanta spune=tim pasi care trb facuti si ce doc trb ca sa il pot chema in instanta si instanta sa de radiere de pe mine
Masina
Gherman00
Buna ziua am si eu o intreabare
Am vandut o masina dar contractu de vanzare cumparare nu a fost facut in fata unui notar si nici pe foaie de ... (vezi toată discuția)