avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Masina vanduta cu acte cu tot
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Masina vanduta cu acte cu tot

buna!
sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am dori sa scoatem masina din circulatie,pt ca noi platim impozitul in continuare.
ce putem face?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: stefanreman , utilizator 00:08, 14 Februarie 2017
La instrainarea unui autoturism se parcurg mai multi pasi printre care si intocmirea unui contract de vanzare-cumparare si scoaterea din evidentele fiscului de la vanzator, dvs.cum ati procedat?
Dispozitia in vigoare prevede ca tranzactionarea bunurilor auto se realizeaza prin incheierea de documente ,care predate autoritatii fiscale teritoriale ,la cererea contribuabilului conduc la scoaterea de pe rol fiscal a bunului mobil
La vanzarea unui vehicul proprietarul acestuia trebuie sa depuna la incheierea formalitatilor inclusiv fisa de radiere auto prin care se scoate vehiculul de pe rol fiscal
Puteti afla date relevante despre detinatorul vehiculului adresand solicitare oficiala catre SPR-evidenta auto
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)