avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate cipri86

Activitate cipri86

Răspuns la discuția recuperari credite
adica nu se mai poate face nimic,nu?
pai eu am incercat sa fac o reesalonare dar miau spus ca nu se mai poate,iar intreaga suma este foarte mare ca sa o pot achita......ce as putea sa fac ca sa ajung cumva macar la zi cu restanta?
Discuție card de credit
tatal meu are un card de credit unde nu mai platise cateva lunii,ajungand dosarul la recuperatorii au ajuns la un accord si anume de a platii 200lei pe luna.Pentru ca nu a putut sa mai dea 2luni,acum la sunat si ia zis ca daca nu achita intreaga suma de 2400lei ii face poprire la adresa unde locuieste....ce inseamna asta? casa e pe numele bunicului care a decedat,poate face pt aceasta suma?
pai si ce as putea face ca sa rezolv cumva cu restanta pe care o am?
buna ziua
am un credit la o banca la care nu am putut sa mai platesc de aprox 1 an si jum.Am incercat sa vorbesc cu ei sa rezolv problema,dar miau spus ca trebuie sa achit intreaga suma.Nu am de unde achita intreaga suma,ce pot face in acest caz? Nu am nimic la numele meu si nici nu am girat cu nimic.....dar bunicul ar vrea sa imi treaca casa la numele meu,insa mie teama sa nu mio ia banca,ar putea daca eu nu am girat cu nimic? multumesc