avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de credit

tatal meu are un card de credit unde nu mai platise cateva lunii,ajungand dosarul la recuperatorii au ajuns la un accord si anume de a platii 200lei pe luna.Pentru ca nu a putut sa mai dea 2luni,acum la sunat si ia zis ca daca nu achita intreaga suma de 2400lei ii face poprire la adresa unde locuieste....ce inseamna asta? casa e pe numele bunicului care a decedat,poate face pt aceasta suma?
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
cipri86, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:26, 22 Martie 2012
Executarea se poate face pe bunurile proprii, nu ale bunicului sau altui tert. Se face pe bunuri/venituri/conturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita beatrice1 beatrice1 va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns urgent mama mea a facut un imprumut la banca in 2006 de 6000euro dar de vreo 2 ani nu a mai platit acum am ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire bliss21 bliss21 Buna ziua, In 2007 am facut la o banca 2 contracte de credit si un card de credit. In timp nu am mai platit cele 2 credite iar in cele din urma (anul ... (vezi toată discuția)
Cand se prescriu executarile silite? dcc86 dcc86 Buna ziua, In anul 2006 am luat un credit de 9800 de euro si un card de credit de 4900 de lei. In anul 2008 in luna iulie am ramas fara loc de munca si in ... (vezi toată discuția)