avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Activitate PaulinaDospina

Activitate PaulinaDospina

Răspuns la discuția CFP
Asa mi se parte si mie corect. Acest spor sa se calculeze la salariul persoanei care exercita acest CFP. Intrebarea mea este urmatoarea : daca persoana cu CFP este din exteriorul unitatii, i se face contract d e munca pt acest CFP sau cum se procedeaza?De ex: am angajat la scoala contabil pe 1/2 norma fara CFP. Vreau pt CFP sa aduc contabilu primariei. Am inteles ca tb sa-i dau 10 la suta pt acest lucru. Dar cum fac acest lucru pem statul de plata? Il angajez la scoala, ii inchei CIM pt acele 10 procente?
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt directorul unei scoli din mediul rural. Am angajat contabil care nu are viza CFP. Ce pot sa fac in acest caz, cine poate pune aceasta viza ? Se incheie vreun contract intre scoala si persoana care pune viza CFP?
Multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde!
Răspuns la discuția CONTABIL SCOALA
Multumesc pentru raspuns!
Am cautat aceasta lege si am gasit o neconcordonta la articolul 96
ART. 96
(1) Functionarii publici pot exercita functii sau activitati in domeniul didactic, al cercetarii stiintifice si al creatiei literar-artistice.
"Domeniul didactic " se refera numai la procesul de predare sau tot ce tine de scoala?
Răspuns la discuția CONTABIL SCOALA
Multumesc! CE articol din acea lege interzice acest lucru?
Răspuns la discuția CONTABIL SCOALA
Multumesc pentru raspuns. Dar care este cadrul legal?
Discuție CONTABIL SCOALA
Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti daca are voie contabilul primariei, care este functionar public, sa preia functia de contabil sef de la scoala (in cazul in cxare ar castiga concursul, evident)?
Incepand cu 1 aprilie ies la pensie pentru limita de varsta din sectorul bugetar. Doresc continuarea activitatii, prin cumularea pensiei cu salariul , dar nu stiu daca este legal . Ce etape trebuie parcurse pentru aceasta si care este cadrul legal ce imi permite acest lucru?