avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... CONTROL FINANCIAR PREVENTIV
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

CONTROL FINANCIAR PREVENTIV

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt directorul unei scoli din mediul rural. Am angajat contabil care nu are viza CFP. Ce pot sa fac in acest caz, cine poate pune aceasta viza ? Se incheie vreun contract intre scoala si persoana care pune viza CFP?
Multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 19:54, 16 Iulie 2012
Da, se poate, cititi si acest topic, deoarece sunt mai multe implicatii :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata petrescuion petrescuion este posibil ca la un contract pe durata determinate de 3 luni,sa mi se dea 15 zile de concediu fara plata obligatoriu :inainte de expirarea contractului (vezi toată discuția)
Spor cfp administrator financiar CristianaOana CristianaOana Buna ziua. Sper sa mă ajutați cu un răspuns la neclaritatea pe care o am. Sunt angajata ca administrator financiar la o unitate de învățământ de ... (vezi toată discuția)
Angajatul poate refuza atribuțiile ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva răspunsuri cu privire la următoarea situație: - angajatul de la Resurse Umane pune viza ... (vezi toată discuția)