Bună ziua. Am o problemă în ceea ce priveşte calculul următorului termen, pentru că va trebui să iniţiez următoarele căi extraordinare de atac: contestaţie în anulare sau revizuire. Hotărârea de recurs dată de Tribunalul Bucureşti este casată din data de 22.04.2014. Ceea ce mă duce în eroare la calcularea termenului este următorul aspect: data de 22 aprilie se afla în perioada vacanţei judecătoreşti. Vă mulţumesc!
Bună ziua. Care este termenul la care pot depune cerere de rejudecare, tinand cont ca hotararea casata a fost comunicata in arhiva civila a Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti (instanta de fond) in data de 22.04.2014. Care sunt caile de atac pe care pot sa le folosesc in acest caz? Va multumesc!
Buna ziua.Am nevoie de o lamurire privind acordarea ajutorului public judiciar conform O.U.G.nr.51/2008.Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a benificia de acordarea ajutorului public judiciar?
In ce interval de timp se depune cererea de reexaminare privind ajutorul public judiciar(vreau sa stiu daca intervalul de timp se masoara in zile lucratoare sau zile calendaristice si care este data de la care se calculeaza timpul acordat pentru cererea de reexaminare-data comunicarii incherii pe portalul instantei sau data la care se comunica la domiciliu incheierea data de camera de consiliu)daca solutia este una nefavorabila.Va multumesc.
Buna ziua.Sunt student in anul III de studiu in cadrul Facultatii de Drept si Administratie Publica , Craiova.Referitor la examenul de admitere organizat de INM sunt nedumerit in ceea ce priveste temetica si bibliografia de studiu.Am consultat site-ul INM-ului si am vizualizat "Minuta"intalnirii cu reprezentantii facultatilor de drept din data de 23.02.2012.S-au discutat mai multe probleme in cadrul sedintei,printre care si " Tematica si bibliografia concursului de admitere la INM ".Vreau sa particip la examenul organizat de INM de la anul,respectiv in 2013 si cred ca trebuie sa incep sa ma pregatesc cam de acum,presupun ca este mult de invatat..Atat am avut de mentionat.Va multumesc!