avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calculul termenelor procedurale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calculul termenelor procedurale

Bună ziua. Am o problemă în ceea ce priveşte calculul următorului termen, pentru că va trebui să iniţiez următoarele căi extraordinare de atac: contestaţie în anulare sau revizuire. Hotărârea de recurs dată de Tribunalul Bucureşti este casată din data de 22.04.2014. Ceea ce mă duce în eroare la calcularea termenului este următorul aspect: data de 22 aprilie se afla în perioada vacanţei judecătoreşti. Vă mulţumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 2 Mai 2014
22.04.2014 nu este in vacanta judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac...ce urmeaza? nelu_nedi nelu_nedi Buna ziua, Am facut o plingere penala impotriva unei persoane la parchet,iar acesta a dat ca solutie neinceperea urmariri penale, m-am adresat prim ... (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Recurs - mai exista cai de atac? liminita liminita As vrea sa stiu daca dupa un recurs pierdut la Curtea de Apel Bucuresti se mai poate face ceva. Daca mai exista alta cale de atac. (vezi toată discuția)