avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate beatrice24

Activitate beatrice24

am avut un accident vascular la serviciu si am fost internata 2 saptamani si au spus ca asta poa sa o faca oricine.
Nu mi-au platit salariul si nici medicalul si trebuia sa imi prelungesc medicalul pentru recuperare cu inca o saptamana
eu am semnat acest act aditional si cand mi-am dat demisia am fost obligata sa ma duc 20 de zile dar fiindca nu am putut din probleme medicale m-i sa desfacut contractul cu art 61 litera a
Ca urmare a publicarii in Monitorul Oficial,Partea I nr225 din 31 martie 2011 a Legii 40/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr.53/2003 -Codul muncii, incepand cu data de 01.05.2011 continutul contractului de munca se modifica dupa cum urmeaza:
Se adauga la contractul de munca litera K1 care cuprinde:
K1 criterii de evaluare a activitatii profesionale
criteriul de evaluarea a trasaturilor ale angajatului
criteriul de evaluare a comportamentului
criteriul de evaluare a rezultatelor.
2 se modifica elementul L .alte clauze ,litera c al contractului individual de munca si va avea urmatoarele prevederi: C) PERIOADA DE PREAVIZ IN CAZUL DEMISIEI ESTE DE 20 DE ZILE LUCRATOARE PENTRU FUNCTIILE DE EXECUTIE SI DE 45 DE ZILE LUCRATOARE PENTRU FUNCTIILE DE CONDUCERE.
3 se modifica elementul M drepturi si obligatii generale ale partilor,aliniatul1 obligatiile salariatului, al contractului individul de munca si va avea urmatoarele prevederi:
se adauga litera F obligatia de a respecta prevederile Regulamentului intern si ale fisei postului si litera G obligatia de a se supune obiectivelor de performanta individuala impuse.

Acestea sunt modificarile aduse si trebuia sa vi se dea un act aditional cu aceste modificari,
sper ca v-au fost de folos
Buna ziua daca firma in care am fost asociat este in dizolvare mai pot aparea ca administrator intr-o alta firma?
Va multumesc astept un raspuns sigur