avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... riscurile unei insolvente
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

riscurile unei insolvente

Buna ziua daca firma in care am fost asociat este in dizolvare mai pot aparea ca administrator intr-o alta firma?
Va multumesc astept un raspuns sigur
Cel mai recent răspuns: Avocat Alexandru Gheorghe , Avocat 21:19, 26 Martie 2012
Administrator puteti fi pentru ca prin dizolvare se ridica dreptul de administrare, puteti fi si asociat, insa nu puteti fi asociat unic sau administrator la 2 societati in acelasi timp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credeti ca pot sa incetez activitatea pe firma si sa-mi deschid alta? bgeorgeta bgeorgeta ca administrator unic al unei firme, pot sa incetez activitatea firmei si sa-mi fac alta?....cum trebuie sa procedez?....multumesc anticipat!:\"> (vezi toată discuția)
Buna seara ferarugeorgel ferarugeorgel ma poate ajuta cineva? am avut o firma(srl) a intrat in insolventa si as vrea sa imi deschid alta. Se mai poate? si in ce conditii? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Plangere penala-administrator srl vendeta vendeta buna seara. sant intr-o situatie delicata: sant asociat intr-un srl cu 50%, iar celalalt asociat tot cu 50% care e si administrator. in urma cu doi ani au ... (vezi toată discuția)