avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... plangere penala-administrator srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

plangere penala-administrator srl

buna seara. sant intr-o situatie delicata: sant asociat intr-un srl cu 50%, iar celalalt asociat tot cu 50% care e si administrator. in urma cu doi ani au aparut grave probleme intre noi, iar de atunci eu practic nu mai exist in firma:nu mai am acces la acte, nu mai iau nici un ban, asociatul meu face totul ca si cum ar fi asociat unic,nu convoaca aga, depune bilanturile si alte acte fara aprobarea aga si fara semnatura mea, crediteaza firma cu sume mari, desi salariul lui este minim pe economie,face tot felul de manevre economice si investitii nerentabile si nejustificate . ma tot lupt cu justitia caci avocatul meu imi spune ca practic nu am ce face, decat sa ies din firma. nu pot sa ma resemnez cu asa ceva, mai mult ca firma merge bine,iar daca as cere iesirea din firma, m-as alege cu mai nimic. TREBUIE SA SE POATA FACE CEVA ! VA ROG< AJUTATI_MA! multumesc.
Cel mai recent răspuns: vendeta , utilizator 13:59, 10 Aprilie 2010
Consultati alt avocat ,pentru a constata daca va comunica aceleasi concluzii
Puteti sa faceti plangere penala impotriva asociatului dvs care este totodata si administratorul societatii pentru savarsirea de infractiuni la legea 31/1990.B-)
In acest fel veti reglementa intr-un mod sau altul aceste probleme!
Buna seara.
Mai aveti 2 variante daca nu vreti sa iesiti din societate .
Întrucât celălalt asociat v-a dat destule motive, puteti sa cereti instantei excluderea lui pe motive de ingradire a dvs.la administrarea firmei si sa continuati activitatea ca asociat unic , sau să cereti dizolvarea firmei datorită neânţelegerilor grave dintre dvs..
Cu stimă.
multumesc pt. sfat. am facut demersul. acum astept rezultatul. doamne ajuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant fara aprobare aga. vendeta vendeta sant asociat 50-50 la un srl si sant si administrator. in urma cu 3 ani au aparut probleme f, grave cu asociatul meu, iar de atunci, el conduce firma dupa ... (vezi toată discuția)
Problema mihai_domnescu mihai_domnescu sunt asociat cu cineva intr-o firma si detin 50% din actiuni. ca si celalalt sunt si administrator. cum fac sa ma retrag din firma si sa scap de ... (vezi toată discuția)
Excludere asociat-administrator din srl aflat in insolventa vendeta vendeta sant asociat 50-50 la un srl. cu fostul sot. in urma divortului, acesta mi-a interzis accesul in societate si implicit la toate actele si la ceea ce se ... (vezi toată discuția)