avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale BUNA SEARA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

BUNA SEARA

ma poate ajuta cineva? am avut o firma(srl) a intrat in insolventa si as vrea sa imi deschid alta. Se mai poate? si in ce conditii? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ferarugeorgel , utilizator 09:41, 18 Mai 2011
A fost inchisa procedura insolventei, a fost solicitata angajarea raspunderii potrivit art. 138 din Legea nr. 85/2006 ?
Oricand puteti deschide alta firma. Numai ca nu aveti voie sa fiti asociat unic in 2 firme.trebuie sa va mai asociati cu cineva in cea de a doua firma chiar cu un procent de 5%
Buna seara, am aflat de pe internet ca s-a dizolvat firma mea fiind data in judecata de Tribunal. Nu am primit nici un document scris.
Pentru nedepunerea situatiilor finnciare, O.R.C. a intentat actiunea de dizolvare.
Pentru a fii sigur ca mai aveti dreptul de a detine calitatea de asociat/administrator intr-o societate comerciala, trebuie sa va luati un cazier fiscal de la Administratia Financiara de care apartineti.

Cata vreme este curat... nu aveti probleme.

Alberto Kurtyan

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii la stat si data in judecata de catre persoana fizica iulia2407 iulia2407 Buna seara, Parintii mei au o firma (SRL) infiintata in 2007. Acum au ajuns sa fie datori la stat 30.000 lei, din care 23.000 sunt numai penalizari deoarece ... (vezi toată discuția)
Vanzare spatiu comercial,srl in dizlovare ancaalina ancaalina Buna seara, am un srl in dizolvare de catre orc ,am angajat lichidator,dar pe acest srl am un spatiu comercial pe care doresc sa il vand.Am impozitul platit ... (vezi toată discuția)
Faliment ContSters69698 ContSters69698 Daca sunt asociat la un S.R.L., si firma are datorii de 70000 RON la un furnizor, dar nu are datorii la stat, firma furnizoare poate declansa ... (vezi toată discuția)