avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale BUNA SEARA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

BUNA SEARA

ma poate ajuta cineva? am avut o firma(srl) a intrat in insolventa si as vrea sa imi deschid alta. Se mai poate? si in ce conditii? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ferarugeorgel , utilizator 09:41, 18 Mai 2011
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii la stat si data in judecata de catre persoana fizica iulia2407 iulia2407 Buna seara, Parintii mei au o firma (SRL) infiintata in 2007. Acum au ajuns sa fie datori la stat 30.000 lei, din care 23.000 sunt numai penalizari deoarece ... (vezi toată discuția)
Vanzare spatiu comercial,srl in dizlovare ancaalina ancaalina Buna seara, am un srl in dizolvare de catre orc ,am angajat lichidator,dar pe acest srl am un spatiu comercial pe care doresc sa il vand.Am impozitul platit ... (vezi toată discuția)
Faliment ContSters69698 ContSters69698 Daca sunt asociat la un S.R.L., si firma are datorii de 70000 RON la un furnizor, dar nu are datorii la stat, firma furnizoare poate declansa ... (vezi toată discuția)