Da, imprumutatorul si-a inscris in CF dreptul de ipoteca, pt. suma de 20.000 euro , imobilul fiind evaluat la 50.000.
Raspunderea este de 50.000 euro , iar in acest moment nu mai pot returna banii imprumutati si camatarul imi cere sa ii cedez imobilul , nu a facut nici un demers official doar face trimitere la acel act de imprumut facut la notar.
Buna ziua.
Am un contract de imprumut cu o persoana fizica , contract garantat printr-o ipoteca asupra unui imobil.
In cazul in care prin sentinta mi se atribuie raspunderea administratoriala , pe acest bun se poate pune inca o ipoteca? In caz de neplata ptr prima , cum se solutioneaza cauza?
buna seara, intr-un srl aflat in insolventa si caruia i se deschide procedura de faliment exista posibilitatea atragerii raspunderii asociatilor?Mentionez ca exista un stopaj la sursa neplatit dinaintea deschiderii procedurii insolventei . va multumesc.
Buna ziua.
Sunt administrator unic al unei firme aflate in insolventa si careia i s-a cerut falimentul neputand respecta planul de reorganizare.Dupa declararea insolventei neplata retinerilor la sursa curente a ajuns la suma de 100.000 ron As vrea sa va intreb care sunt posibilele sanctiuni pe care le pot primi.
Va multumesc
Buna seara
As dori sa stiu cu cat timp in urma din momentul admiterii cererii de insolventa se analizeaza activitatea administratorului unui SRL in vederea -eventual-a atraf=gerii raspunderii sale de catre o institutie a statului privind datorii la bugetul de stat.
Va multumesc.
Buna ziua
Am vandut sotiei un apartament mostenit de la parinti iar dupa 2 luni societatea la care sunt administrator a intrat in insolventa. Mi se atribuie mie culpa de neinitiere a procedurii de insolventa deoarece nu puteam plati datoriile la stat. Exista posibilitatea ca vanzarea imobilului sa fie contestata?Mentionez ca eu nu domiciliez la acea adresa dar am uzufruct viager asupra locuintei.
Va multumesc