avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... activitate administrator
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

activitate administrator

Buna seara
As dori sa stiu cu cat timp in urma din momentul admiterii cererii de insolventa se analizeaza activitatea administratorului unui SRL in vederea -eventual-a atraf=gerii raspunderii sale de catre o institutie a statului privind datorii la bugetul de stat.
Va multumesc.
pentru toata perioada in care a fost admin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare ginan ginan Daca s-au cesionat partile sociale ale unui srl cu datorii la buget in baza unui proces verbal de predare -primire insotit de balanta cu predarea activelor ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl cu active si pasive urgent gemilia gemilia am cesionat srl cu active si pasive in anul 2007 dar srl avea datori la buget in care lege intru trebiue sa le platesc eu sau cel care a preluat firma ? (vezi toată discuția)
Datorii buget/firma fara activitate mariana_d mariana_d Buna seara tuturor! Ma aflu intr-o situatie un pic dificila si m-ar interesa daca ma poate indruma cineva sa gasesc o solutie legala. Speta e ... (vezi toată discuția)