avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrae

Activitate alexandrae

Se poate parca pe o strada cu sens unic,fie pe dreapta , fie pe stanga , pe sensul de mers, cu conditia sa nu deranjezi traficul.
Buna. Am un logan pe taxi , iar soferul a avut un accident cu un autobuz in care nu se aflau pasageri, era doar soferul. Taximetristul s-a lovit la cap de parbriz , a sangerat la cap, intrat in stare de amnezie pt ca nu stie ce s-a intamplat ,iar pasagerul taxiului a ajuns la spital cu coliziune la picior. Soferul autobuzului a mutat singur autobuzul si loganul de la locul accidentului inaintea venirii politiei, cu toate ca erau victime. Politia cand a venit a facut masuratoriile dupa ce masinile erau mutate. Cine este de vina? In momentul de fata ma intreb si va intreb care sunt exact procedurile legale pe care sa le urmez ? Va multumesc!
Răspuns la discuția noul asociat
societatea este functionala si am cesionat parti sociale unei persoane din afara societatii
Discuție noul asociat
M-am asociat cu o persoana , iar inainte de a depune actele la registru comertului persoana s-a retras. Eu ce fac in cazul asta? Va multumesc!