avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... noul asociat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

noul asociat

M-am asociat cu o persoana , iar inainte de a depune actele la registru comertului persoana s-a retras. Eu ce fac in cazul asta? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 12:40, 27 Martie 2012
Dati detalii mai multe, ati cesionat parti sociale dintr-o firma existenta sau era o societate pe care vroiati sa o infiintati?
societatea este functionala si am cesionat parti sociale unei persoane din afara societatii
Incercati sa contactati persoana careia i-ati cesionat partile sociale si sa incheiati un acord de desfiintare a cesiunii.
Daca inscrisurile nu s-au depus la ONRC nu produc efecte decat intre parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune parti sociale semnat ds_stefan ds_stefan Buna Ziua. Voi fi succint: sunt asociati intr-o societate 1/2 eu si 1/2 celalalt asociat. Se doreste iesirea mea din firma, asa ca am acceptat cedarea ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale francumihaela francumihaela buna ziua!O societate comerciala nou infiintata cu doi asociati si adiministratori in acelasi timp. Cei doi lucreaza in spatiul UE. A treia persoana este ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale olaru_gheorghe olaru_gheorghe dupa cesionarea partilor sociale ale unui SRL printr-un contract incheiat la notar, care sunt pasii de urmat de catre fiecare din parti?mentionez ca nu exista ... (vezi toată discuția)