avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate parca pe o strada cu sens unic?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate parca pe o strada cu sens unic?

Pe o strada cu sens unic, se poate parca, chiar daca oamenii spun ca nu ai voie sa parchezi in fata casei lor? Tinand cont ca nu este vreun semn ce contrazice acest lucru sau loc ce blocheaza accesul catre vreun garaj.
Ce este de facut in acest sens, cand cineva mi se adreseaza ca sa nu parchez in aceste locuri din punct de vedere legal si diplomat.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandrae , utilizator 22:12, 20 Aprilie 2012
Se poate parca pe o strada cu sens unic,fie pe dreapta , fie pe stanga , pe sensul de mers, cu conditia sa nu deranjezi traficul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea pe strada cu sens unic. mariustony mariustony Buna ziua, pe o strada cu sens unic, unde exista loc de 1 banda = 1 masina sa circule si 1 masina sa fie parcata la bordura, pe ce parte a sensului de mers ... (vezi toată discuția)
Buna , am și eu o intrb, locuiesc pe o strada fără locuri ... Nigger Nigger Buna , am și eu o intrb, locuiesc pe o strada fără locuri de parcare și astfel suntem Nevoiți sa parcăm jumătate pe trotuar jumătate pe sensul De ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)