avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna , am și eu o intrb, locuiesc pe o strada fără ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna , am și eu o intrb, locuiesc pe o strada fără locuri ...

Buna , am și eu o intrb, locuiesc pe o strada fără locuri de parcare și astfel suntem
Nevoiți sa parcăm jumătate pe trotuar jumătate pe sensul
De mers, mai nou un locatar de la
Parter ce are deschis un cabinet și teren concesionat in fata apartamentului a marcat și trotuarul 1m stânga -1m dreapta de la
Intrarea făcută de el, ca fiind spațiu concesionat , eu știam ca trotuarul
Eate domeniu public și doar org abilitate au voie sa facă Astfel se marcaje... este legal sau nu ? Dacă nu ce art din lege îl
Pot invoca atunci când imi atrage atenția ca. Parchez pe
Spațiul delimitat de el?
Menționez ca el își parchează acolo mașina ...

Alte discuții în legătură

Blocare acces spatiu comercial prin parcarea masinii pe trotuar paladin85 paladin85 Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu drepturile mele asupra caii de acces in spatiul comercial (proprietate, situat la parterul unui bloc cu destinatia ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)