avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate aldor59

Activitate aldor59

Pot obține o adeverință de la evidenta populației din care să reiasă seria și nr. buletinului pe care l-am avut în 1992?
Mulțumesc!
Așa m-a sfătuit azi și persoana care se ocupă cu cadastrul.
În contract nu e trecut CNP-ul...

ynocentta a scris:

Chiar daca exista eroarea materiala lipsa prenume ,in contractul de vanzare cumparare cumparatorul de identifica si se consemneaza prin nume si CNP

Bună ziua,
Problema mea este următoarea: în anul 1992 am cupărat de la societatea unde eram angajat (Combintul de Oţeluri Speciale Tîrgovişte) apartamentul în care locuiam cu chirie. Pe contractul de vânzare-cumpărare numele meu este trecut doar cu un prenume (am două) dar adresa unde locuiam este aceeaşi ca şi astăzi adică cea a apartamentului pe care l-am cumpărat. Între timp societatea a intrat în faliment iar arhiva societăţii a fost preluată de o firmă specializată în păstrarea arhivelor. Am început demersurile pentru intabularea apartamentului dar problemele au aparut de la primul pas. La primăria Tîrgovişte, la Serviciul cadastru, unde am mers pentru obţinerea ordinului prefectului mi s-a spus că numele nu sunt identice (pe contract şi CI) şi să merg la societatea care deţine arhiva COS Tîrgovişte să facă rectificarea (să adauge al doilea prenume) şi să semneze şi să pună ştampila lor. La respectiva societate mi s-a spus că nu pot face aşa ceva.
Întrebarea mea este cum aş putea soluţiona această problemă?
Vă mulţumesc anticipat!