avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela-Simona

Activitate Mihaela-Simona

Răspuns la discuția Concediul de odihna
Gavril a fost dragut sa-ti raspunda si criticile lui sunt intemeiate. Considera-le un sfat constructiv.
Stefania, lasa grijile de maine zilei de maine; in traducere: invata sa fii pasionata de ceea ce faci acum, traieste-ti studentia in cel mai frumos mod, leaga prietenii trainice si tinde catre modele autentice. Fa-te remarcata de catre profesori intr-un mod decent, invata constant....cauta firescul in tot. Nu te intreba acum daca vei avea bani de "cico" peste cativa ani, pentru ca principiul de la care pleci este gresit. Cu certitudine vei fi un novice si la culesul capsunilor si te asigur ca o "tanti" oarecare de la tara va sti sa culeaga mai cu spor capsuni decat tine.
Concluzia: o vreme toti suntem incepatori dupa care prindem aripi. Si tu vei prinde aripi si vei castiga si bine, cu conditia sa iti placa aceasta stiinta, sa o descoperi mereu, sa practici meseria cu respect pentru oameni. La sfarsitul celor 4 ani vei sti, cu siguranta, ce sa faci.
Sa-ti fie de folos! :)
Răspuns la discuția haideti sa invatam impreuna
Salut, din nou!

Spuneti-mi daca merge invatatul, pe unde ati ajuns cu conspectele sau ati lasat-o mai moale?
Nu se poate sa va fi pierdut entuziasmul asa de curand....
Răspuns la discuția haideti sa invatam impreuna
Buna, Gabriela!

Cum merge penalul? Vreau sa ma alatur voua si vreau sa stiu cat am de recuperat. Am inteles ca lucrezi. Cum iti organizezi timpul?
Răspuns la discuția Carti si iar carti
Salut!

Sper sa va trezesc interesul - asta in cazul in care mai aveti timp si de altfel de lectura decat cea de specialitate - cu "Intoarcere in Bucurestiul interbelic" de Ioana Parvulescu.
Nu veti mai trece nestiutori pe langa cladirile-ruine care au fost construite in perioada interbelica si veti cunoaste, cat poate sa va arate o carte, modul de viata absolut fascinant dintre cele doua razboaie. Mai mult, veti putea face o comparatie intre obiceiurile, vestimentatia si felul de a face politica de dinainte de primul razboi mondial si dupa. Este incredibil cat de repede evolueaza totul in perioada interbelica.
Va mai recomand Dialogurile lui Platon. Simti ca stai la masa marilor intelepti ai lumii si-i asculti fascinat.
Va astept cu impresii! :)