Lucrez in mass-media de un an de zile. Am urmat cursurile Facultatii de Drept Simion Barnutiu Sibiu(la FF) si as dori sa stiu daca pot beneficia atat de concediu de studii platit cat si de concediu de odihna, necesare in vederea pregatirii pentru sustinerea examenului de licenta. Va multumesc.
Gavril se poarta tot timpul conform unui vechi proverb tibetan...."daca femeia ar fi buna si Dumnezeu ar avea una"....asa ca ignora-i rautatile...e si el un suflet...cred ca e simpatic in realitate!!!:))
"Draga" Gavril nu intentionez sa fac polemica cu tine pe tema dreptului Muncii, pe care, eu deja l-am studiat, nu stiu ce ai studiat tu si nici nu ma intereseaza, insa pe langa simplul fapt ca in acel cod sunt prevazute o serie de norme care au mai ales valoare de principiu, exista o serie de alte norme cuprinse in alte hotarari sau ordonante, care completeaza sau exclud unele prevederi legale anterioare. In consecinta, nu aveam nevoie de observatiile tale acide, mai ales daca nu ai nici o tangenta cu domeniul in cauza. O parere din partea unei persoane competente ma interesa. Merci oricum.
draga mea, iubirea mea, scumpetea mea ... daca eu sunt in necunostinta de cauza atunci implicit inseamna ca tu stii foarte bine despre ce vorbesti. pai daca stii bine aceste lucruri atunci de ce mai intrebi ? sa ne testezi ?
in legatura cu replica ta ... observ ca aceasta este una generala ... caracteristica oamenilor fara cunostinte juridice.
e ca si cum ar intreba cineva un chestiune de drept si tu ii raspunzi "procedeaza conform prevederilor legale" ... si l-ai lamurit saracu' ... pe om.
in legatura cu speta ta ... se vede usor ca este o speta supusa prevederilor comune ale codului muncii .. deoarece nu ai un statut special .. ca sa ti se aplice norme speciale din dreptul muncii (ex. "bugetarii").
Ca ai aruncat-o tu, la plesneala, ca ar fi alte ordonanate si hotarari (ca ma superi si te intreb acum cum se clasifica normele juridice) care cica anuleaza dr. comun in materie (codul muncii) ... eu iti raspund ca asta e bla-bla ieftin care merge la justitiabili ...
Deschide tu codul muncii .. si iti garantez ca vei gasi raspunsuri acolo ... Sau ti-e lene ?
Totusi ... eu iti raspunsesem la intrebari. la prima intrebare raspunsul era "nu" iar la a 2-a raspunsul e "da".
Mai lasa infumurarea ... "Vai, draga, sunt jurista si dasteapta.. Uitati-va la mine .. " ca stim cu totii de ce fac unii dintre noi fac. de Drept.