avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate maddalina

Activitate maddalina

va rog sa ma elucidati intr-o problema.
luna trecuta am depus un dosar pentru angajare ca sofer autoutilitara salvare. la depunerea dosarului , o doamna imi spune ca nu am suficienta vechime cf cartii de munca . ii explic ca in cartea de munca nu sunt inregistrari decat pana pe data de 3.03.2011( data cand mi-a fost inmanata originalul cartii de munca), si imi cere o adeverinta de la ultimul loc de munca cu perioada lucrata. depun si aceasta adeverinta si intru in examen. sunt admis si trec la o etapa urmatoare: intreviu,unde sunt admis.am uitat sa va spun de fapt ce ma doare.
din anul 1996 -2008 sunt sofer taxi cu carte de munca si atestat profesional de transport persoane in regim taxi. din 2008-2012 am fost sofer pe autoutilitara maxim 3.5 to .in ambele am condus cu categoria b a permisului.din anul 2011 mi-am dobandit permis cat c,ce.
acum dupa examenul de a salvare,m-am prezentat ptr angajare.dar primesc un raspuns negativ cum ca nu am 6 ani vechime ca sofer profesionist.
am mers si la director in adudientasaii explic ca nu am fost sofer amator , ca am condus autoutilitara exact ca cea de la salvare care se poate conduce doar cu permis cat b, dar primesc raspuns sec. profesionist nu e decat cel care are perimis cat c. in sit de fata nu mai inteleg nimic. am fost angajat cu carte de munca ca sofer si am facut curse in italia saptamanal cu duba 3.5 to , distributie in orase mari , si acum nu pot sa conduc autoutilitara de salvare. e corect?

astept cu interes raspunsul din partea dumneavostra .
multumesc!
as vrea sa stiu care sunt conditiile acordarii concediului prenatal.
sunt insarcinata in 3luni jumatate si conditiile la locul de munca sunt cam grele.sat in picioare 8 ore si carat marfa(sunt vanzatoare).
as vrea sa stiu daca pot beneficia de concediu de odihna inaintea acordarii concediului prenatal si daca medicul poate sa imi acorde concediu medical de boala obisnuita fara a-mi diminua zilele de concediul prenatal.
patronul imi spune ca daca imi iau concediu de odihna sau alt medical nu mai beneficiez de concediul prenatal integral.
v-as ruga sa ma ajutati si sa imi spuneti care este solutia cea mai buna pentru mine.