avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate AseneMarian

Activitate AseneMarian

Buna ziua! voi incerca sa-mi prezint nelamurirea destul de scurt si clar! :help:
de ceva vreme bunica mea spune ca vrea sa-mi lase mie casa si terenul din imprejurimi, asta insemnand ca nu vrea sa-i lase nici mamei mele, nici fratelui acesteia. Lucrurile ar fii simple daca unchiul meu si odraslele acestuia ar fii de acord, insa de aici cred ca va incepe un " razboi" . De aici inainte am nevoie de ajutorul dumneavoastra. ce act trebuie sa facem,cat sa nu poata fii rasturnat? care sunt pasii corecti si siguri? daca aveti habar si de costuri, ar fii perfect!!!

Va multumesc anticipat!!! :flowersblue:
Răspuns la discuția Carte de munca
Va multumesc amanandurora !!!=D>
Răspuns la discuția Carte de munca
din cate am inteles eu de la contabila, pentru functia de consilier juridic este necesar un salariu de 1600 ron/luna/8 ore zi.. Imi este de mare ajutor raspunsul dumneavoastra! va multumesc :)
Discuție Carte de munca
Buna dimineata !! :) voi incerca sa fiu destul de clar in cateva cuvinte. sunt proaspat absolvent al facultatii de drept, insa pana acum asta nu a constituit un avantaj #-o
mi-am gasit un job de comerciant la firma unui prieten, insa nu in orasul meu, sunt nevoit sa plec in toata tara, problema este ITM-ul, nu am carte de munca si sunt controale destul de stricte pe unde merg. i-am propus sa imi faca o carte de munca de consilier juridic, cat sa ma ajute si pe mine pe viitor, insa costurile sunt cam mari pe luna, in jur de 900 ron am inteles. Intrebarea mea este, cum sa procedez si ce sa-mi scrie pe cartea de munca, cat sa ma ajute si pe mine in viitor, sa nu plateasca el mult, si sa fiu in regula?
Buna ziua. am si eu o nelamurire, sper sa aveti timpul necesar si bunavointa pentru a ma lamurii si sfatuii. eu am chemat in judecata pe B. pentru a dispuine anularea renuntarii la succesiune a defunctului M. Termenul de judecata a fost stabilit in ianuarie pe data de 12. la primul termen de judecare paratul a depus intampinare. Eu am invocat tardivitatea depunerii intampinarii, pentru ca aceasta nu a fost depusa conform art. 114(1) alin 2 din cod de procedura civila. instanta a respins exceptia de tardivitate.:( la apelul nominal nu am raspuns nici eu, si nici paratul, necerand judecarea in lispa, s-a dispus suspendarea cauzei. in dosar erau atasate procesul verbal de comunicare a citatiei, cu mentiunea ca eu ca si reclamant m-am mutat de la domiciliu si ca cei care locuiesc in preznt acolo refuza primirea citatiei... Sunt legale masurile dispuse de instanta? va multumesc anticipat!