Buna ziua. am si eu o nelamurire, sper sa aveti timpul necesar si bunavointa pentru a ma lamurii si sfatuii. eu am chemat in judecata pe B. pentru a dispuine anularea renuntarii la succesiune a defunctului M. Termenul de judecata a fost stabilit in ianuarie pe data de 12. la primul termen de judecare paratul a depus intampinare. Eu am invocat tardivitatea depunerii intampinarii, pentru ca aceasta nu a fost depusa conform art. 114(1) alin 2 din cod de procedura civila. instanta a respins exceptia de tardivitate.:( la apelul nominal nu am raspuns nici eu, si nici paratul, necerand judecarea in lispa, s-a dispus suspendarea cauzei. in dosar erau atasate procesul verbal de comunicare a citatiei, cu mentiunea ca eu ca si reclamant m-am mutat de la domiciliu si ca cei care locuiesc in preznt acolo refuza primirea citatiei... Sunt legale masurile dispuse de instanta? va multumesc anticipat!
Sa inteleg ca la primul termen au fost toate partile prezente? Caci, in aceasta situatie partile au termen in cunostinta si nu mai trebuie citate, iar solutia instantei este corecta.
Daca lucrurile stau in alt fel, reveniti cu detalii.