avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare cumparare sau donatie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare cumparare sau donatie?

Buna ziua! voi incerca sa-mi prezint nelamurirea destul de scurt si clar! :help:
de ceva vreme bunica mea spune ca vrea sa-mi lase mie casa si terenul din imprejurimi, asta insemnand ca nu vrea sa-i lase nici mamei mele, nici fratelui acesteia. Lucrurile ar fii simple daca unchiul meu si odraslele acestuia ar fii de acord, insa de aici cred ca va incepe un " razboi" . De aici inainte am nevoie de ajutorul dumneavoastra. ce act trebuie sa facem,cat sa nu poata fii rasturnat? care sunt pasii corecti si siguri? daca aveti habar si de costuri, ar fii perfect!!!

Va multumesc anticipat!!! :flowersblue:
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 14:38, 4 Mai 2014
vANZARE-CUMPARARE.
Contractul de vanzare-cumparare este cel care va pune la adapost.
Luati legatura cu un notar pt. a afla costurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intravilan PopescuDanutzTeo PopescuDanutzTeo Buna ziua tuturor. Ok sa va explic situatia ... ...este vorba de un teren intravilan pe care matusa mea doreste sa-l vanda. Mentionez de la inceput toate ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)