Da, stia, ii ducea si facturi si alte documente.In registrul meu de contabilitate apare scrisul ei, atat cat a completat.POt lua legatura cu dvs pe privat pentru ajutor legal va rog?
Buna ziua.
Am o firma medicala mica si o fosta colega de liceu a tinut timp de trei ani contabilitatea. Fara act incheiat la modul oficial intre noi. Eu ii dadeam bani pentru platile catre ANAF si ea platea, tinand chipurile chitantele la ea sa nu le pierd eu. Din oct 2011 nu a mai platit nimic si a bagat banii in buzunar, iar eu am aflat intamplator facand un drum la ANAF.
Am fost naiva, am fost oarba. Ea nu recunoaste ca i-am dat nici un ban, desi banii i-a primit nu numai de la mine ci si de la un angajat al sotului meu. In mana, evident. Suma totala este aprox 8000 lei pe care ea nu recunoaste ca i-a primit.
Ce pot face legal in acest moment? Cum ma poate sprijini justitia pentru ca ea stia ce face, nu a dat emailuri pe acest subiect, toate convorbirile erau telefonice, samd.Si nu vrea sa discute acest subiect in scris.
Avem o hartie semnata de el in care se obliga sa achite suma catre vecini.
In ce priveste subsolul partea lui nu o pot face eu dar imi afecteaza casa ingeneral. Cum sa Procedez?
Buna ziua,
Doresc sa va expun situatia noastra si sa solicit si ajutor legal in aceslasi timp. Locuim intr-o vila comuna 3 familii. In oct. 2010 am facut de comun acord acoperisul. Unul dintre vecini s-a obligat printr-un inscris sa achite banii pe care i-am avansat noi, cele fam, lucru care nu s-a intamplat pana azi. El are apartamentul sau inchiriat. Exista o posibilitate legala sa recuperam banii din contr. sau de chirie?
A doua situatie e legata de subsol, partea sa, care se degradeaza si afecteaza casa in ansamblu. Nu doreste sa imbunatateasca situatia motivand ca nu are bani. I-am propus sa ne vanda partea sa de subsol (ap sau este in curs de cumparare de la ICRAL). Alta solutie nu gasim sa ne rezolvam situatia si sa nu lasam casa sa se prabuseasca din cauza indiferentei unei singure persoane. Ce ma sfatuiti? Doresc si sa iau legatura in privat cu un avocat specializat in astfel de situatii
Buna ziua, ma intereseaza, in conditiile in care sunt cabinet individual, daca exista si o alta posibilitate de a vedea cartea de munca, in afara de a ma adresa la ITM. Relatiile cu aceste institutii sunt greoaie si as prefera sa o accesez online. Ma intreb, in forma de organizare "cabinet individual" nu sunt si angajator?
va multumesc