avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot vizualiza cartea de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot vizualiza cartea de munca?

Buna ziua, ma intereseaza, in conditiile in care sunt cabinet individual, daca exista si o alta posibilitate de a vedea cartea de munca, in afara de a ma adresa la ITM. Relatiile cu aceste institutii sunt greoaie si as prefera sa o accesez online. Ma intreb, in forma de organizare "cabinet individual" nu sunt si angajator?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 29 Martie 2012
Cartea dv.de munca ar trebui sa fie, in mod normal, la dv.acasa. Ea a fost scanata de CAS (pensii) pentru evidentele lor, nu sa poate fi accesata online de cineva. Puteti fi mai explicit? Daca cotizati acum la CAS asta nu inseamna ca aveti carte de munca online, ci un stagiu de cotizare.
Aveti revisal?
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
Doina Elena, Consultant resurse umane
Nu exista acea posibilitatea la care va referiti dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal MaryP MaryP Buna seara, Ma intereseaza daca poate sa ajuta cineva cu raspunsuri la urmatoarele intrebari: 1. Revisal se completeaza si pentru contractele de munca cu ... (vezi toată discuția)
Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)
Cartile de munca cihodarui cihodarui Salut la toata lumea!am si eu o intrebare stie cineva cum pot verifica on-line cartea mea de munca daca este activa?cum pot intra sa verific? multumesc astept ... (vezi toată discuția)