avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Buna seara,

Ma intereseaza daca poate sa ajuta cineva cu raspunsuri la urmatoarele intrebari:

1. Revisal se completeaza si pentru contractele de munca cu timp partial? Mentionez ca firma nu a mai avut anterior angajati nici cu carte de munca, nici cu timp partial.

2. Daca am preluat o firma care avea REVISAL pe un calculator care acum este defect si nu se mai pot recupera datele, cum pot afla numarul din registrul de evidenta de la ITM, avand numai numerele contractelor individuale de munca?
Nu am gasit o discheta pe care sa fie salvate datele de la ultima predare (Probabil a fost intocmit un singur exemplar pentru ITM).
As avea nevoie de sfaturi practice, intrucat un coleg doreste sa-si inchida cartea de munca.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: MaryP , utilizator 22:23, 24 Mai 2010
1.Revisal se completeaza pentru orice contract individual de munca indiferent daca este norma intreaga sau timp partial !
2.chiar daca a-ti preluat firma si nu mai aveti datele e suficient sa aveti numerele de la ITM de pe contractele individuale de munca, daca totusi vreti sa verificati ce aveti in registru cel mai bine ar fi sa cereti un cont de utilizator si o parola pentru acces si transmitere online revisal si declaratii lunare, se obtin de la ITM , si acolo veti vedea toata baza de date a firmei depusa pentru fiecare salariat , orice miscare, modificare sau incheiere de contracte de munca, alta solutie ar fi sa va adresati direct ITM sa vedeti cu ce nr. de evidenta a fost inregistrat contractul!
Multumesc pentru raspunsul rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a angaja o persoana samyku samyku Buna seara, Va rog mult de tot, sunt mai la inceput si inca nu sunt familiarizat cu toate noile legi pentru angajare, Am fost de cateva ori la ITM, dar nu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire revisal - primul angajat ToacaDaniel ToacaDaniel Buna ziua, O firma care nu a avut pana in prezent niciun salariat doreste sa angajeze o persoana. Legea spune ca trebuie transmis Revisal cel mult cu o zi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare firma noua in revisal Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Care este procedura pentru inregistrarea/activarea unei firme noi in revisal? Ce acte trebuiesc depuse si am inteles ca trebuie depus ceva si pe ... (vezi toată discuția)