avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate aniska80

Activitate aniska80

Răspuns la discuția Sotul decedat!
Va multumesc pentru raspuns d-na ARES_3!
Răspuns la discuția Executare silita,credit bancar!
Dar daca totusi nu are ce sa execute executorul judecatoresc....,la ce ma pot astepta?
Daaaaa,multumesc asemenea!:)
Da,doare pt ca ma impiedica sa fac multe lucruri...:( Pot dovedi ca s-a folosit el de acei bani,am mai explicat si mai devreme,prin faptul ca a platit 2 credite care erau pe numele lui,imediat dupa ce eu am luat banii de la cele 2 banci...tinand cont de faptul ca el la acel moment nu lucra...deci nu realiza nici un venit...si nici nu ar fii avut de unde sa stranga acei bani pt a-si achita creditele personale!
Va multumesc stimate domn pentru raspuns!
O zi placuta!
Discuție Sotul decedat!
Buna ziua!
Pentru a putea calatorii cu baietelul de 9 ani in afara tarii imi trebuie pasaport unde sa-l am trecut si pe el...?Mentionez ca tatal lui a decedat in 2008!Mai trebuie sa fac vre-o hartie la notar sau pur si simplu fac pasaportul pentru mine unde i-l va trece si pe el?
Multumesc!
Adica tie nu-ti pasa de banii care i-ai dat si tu?Sau tu nu ai participat la plata politei de asigurare?Eu am inteles ca una era pe numele tau iar alta pe numele lui...iar la a ta era trecut ca si beneficiar,in cazul decesului tau,el!Sau ma insel?
Ba da,un om poate avea mai multe asig de viata,eu am 2 pe numele meu,cu beneficiari diferiti!Dar dc nu o lasi pe numele tau si sa-l scoti pe el,adica sa nu mai fie el beneficiarul...?Pune pe altcineva!Sau nu ai din ce sa o platesti tu?
Va multumesc pt raspuns!
Eu nu mai vb cu ei la tel de 1 an si ceva...,am schimbat nr,primesc doar acele instiintari prin posta,dar mi-e teama ca o sa-mi opreasca din somaj,sau daca ma reangajez o sa-mi puna proprire pe salariu,sau poate mai rau...cine stie la ce se poate ajunge...la a fii condamnata sau munca in folosul comunitatii,daca nu au ce sa-mi ia!
Cu actualul sot...nu am facut cununia civila tot de teama sa nu-l trag si pe el dupa mine...eu stau intr-un ap ANL,deci nu sunt proprietara,masina e pe numele actualului sot...,primul decedand in 2008.
Iar despre mine...adios credite bancare pe viitor,datorita scumpului meu frate caruia am vrut sa-i fac bine...#-o

Eu am mers la cele 2 banci in 2009,imediat dupa ce fratele meu nu a mai platit,institutia unde lucram eu intrase in insolventa de plata,am dus dovada ca nu mai pot plati si sa se gaseasca o cale amiabila pt toate partile,acolo neincluzandul sub nici o forma pe fratele meu...nici macar verbal,in fata ofiterului de credite si nici macar in fata directorului de sucursala cu care am discutat la momentul acela!Mi s-a spus ca cererea mea va fii trimisa la Bucuresti,la sediul bancii si am sa fiu contactata in cel mai scurt tp pt a primi un raspuns.Am fost contactata insa rezolutia a fost urmatoarea,de la ambele banci unde am creditele...6 luni plata la jumatate a ratelor,marirea per de creditare si automat cresterea ratelor dupa cele 6 luni de gratie!Am refuzat acest lucru pt ca al meu frate nu avea cum sa plateasca nici macar jumatate din rate,dupa care,pe parcurs,din neputinta a devenit reavointa,eu ramanand datoare celor 2 banci,el neavand nici o obligatie si chiar certandu-ne,spunandu-mi ca nu o sa-mi mai plateasca nimic,chiar daca acum are un venit considerabil...undeva la 1300 euro pe luna...:((
Buna!Si eu am asigurare de viata...dar asa cum a spus si domnul,puteti schimba beneficiarul,asigurarea ramanand pe numele dvs,aveti grija daca prin divort va schimbati numele sa actualizati la firma cu asigurarea,beneficiar puteti trece pe oricine altcineva!Daca vrea sotul sa o plateasca,asigurarea ramanand pe numele dvs,nu vad ce este rau aici...pt ca nu conteaza cine plateste asigurare,lunar sau cum aveti dvs scadenta,ci conteaza cine este titularul asigurarii si ce este stipulat acolo!Daca o reziliati...o sa pierdeti suficienti bani...nu va mai recapatati toti banii care i-ati dat acolo...stiu ca dupa 3 ani de plata a asigurarii puteti cere o rascumparare,dar acum depinde unde o aveti facuta si ce clauze aveti!
O zi placuta!