avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate stefan141

Activitate stefan141

Răspuns la discuția Distrugere
pei depune plangere si ma cheama dupa 3 saptamani?
Discuție Distrugere
Acum 3 saptamani , eram cu un prieten , si in fata unui liceu m-am intalint cu o "veche cunostinta".... (mia dat cu bata in cap mai demult) si acum el era cu vro 20 de persoane in fata liceului si cu masina lui Dacia 1300. Eu mam dus sa stau de "vorba" cu el iar el cand ma vazut sa urcat in masina si a vrut sa dea peste noi, eu am sarit cu picioarele in parbriz , el a oprit masina dar bineinteles ca ii blocase usile, prietenul meu ia dat un pumn in geamul din dreapta si la spart si atunci el a demarat in troba , prietenul meu ia mai dat si un picior in aripa din spate si i-a indoito. Ma sunat baiatul a 2 a zi si a zis ca vrea 8 milioane sa nu se duca la politie . Si astazi am primit telefon de la politie , si m-a chemat la sectie . Din cate stiu eu , dintre toti 20 de prieteni ai lui , nu se baga niciunu sa dea declaratie . Are ce sa imi faca daca nu are martori ? Si are ce sa mai imi faca daca ma cheama dupa 3 saptamani?
Buna ziua , saptamana trecuta m-a oprit politia , pe mine si inca 2 prieteni, si ne-au perchezitionat . La mine a fost gasit un cutit cu lungimea totala de 50 cm . Am fost condusi la sectie pentru audieri , am dat toti 3 declaratii si mie mi sa spus ca o sa imi faca dosar penal si ca o sa ne mai cheme la sectie pentru inca cateva declaratii . Pana acum nu ma chemat nici pe mine nici pe prietenii mei . Ce se intampla de nu ma mai cheama ?