avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Port ilegal de arma alba
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Port ilegal de arma alba

Buna ziua , saptamana trecuta m-a oprit politia , pe mine si inca 2 prieteni, si ne-au perchezitionat . La mine a fost gasit un cutit cu lungimea totala de 50 cm . Am fost condusi la sectie pentru audieri , am dat toti 3 declaratii si mie mi sa spus ca o sa imi faca dosar penal si ca o sa ne mai cheme la sectie pentru inca cateva declaratii . Pana acum nu ma chemat nici pe mine nici pe prietenii mei . Ce se intampla de nu ma mai cheama ?
Cel mai recent răspuns: SandulacheLiviu , utilizator 18:39, 31 Martie 2012
Depinde de ce ati scris in declaratii. Daca organele de cercetare considera ca informatiile continute in declaratiile initiale sunt suficiente, pentru a da inceperea urmaririi penale, atunci nu veti mai fi solicitat. In cazul in care, procurorul va considera ca cercetarea nu a cuprins toate aspectele atunci cerute de lege pentru a putea incepe urmarirea penala, atunci veti fi solicitat pentru completarea declaratiei.
Ar fi indicat pentru dvs. ca sa va angajati avocat.
chiar daca nu este un sfat, ramane o intrebare legata de subiect, care ar fi motivul pentru care, cineva plecat la plimbare, "ascunde sub haine un ... "cutit" ?.
De exemplu daca lociesti in Ferentari sau alt cartier mai marginas si nu ai cutit sau bata la tine te mananca tiganii cu fulgi cu tot.Daia poarta unii.Si sa nu speri ca va veni sa te salveze vreun politist sau altcineva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2012
SandulacheLiviu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala pentru posesie de..robinet gatansfyllon gatansfyllon Sa trec in paine: aseara, in jurul orelor 22, am fost oprit si perchezitionat de un echipaj de jandarmerie, in urma caruia s-a gasit asupra mea un.. robinet. ... (vezi toată discuția)
Deținere droguri de risc AlinMihai20 AlinMihai20 Buna ziua! Situația mea este următoarea: in data de 6 am fost la o petrecere in bucuresti (sunt student acolo). La un moment dat, in timp ce eram afara la ... (vezi toată discuția)
Dosar sau cercetare penala dupa proces verbal Honshu Honshu Deci eram cu niste prieteni in masina si eram in deplasare.Stateam pe bancheta din spate stanga si am zis sa ies cu jumate din corp pe geam.Am fost opriti toti ... (vezi toată discuția)