avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere

Acum 3 saptamani , eram cu un prieten , si in fata unui liceu m-am intalint cu o "veche cunostinta".... (mia dat cu bata in cap mai demult) si acum el era cu vro 20 de persoane in fata liceului si cu masina lui Dacia 1300. Eu mam dus sa stau de "vorba" cu el iar el cand ma vazut sa urcat in masina si a vrut sa dea peste noi, eu am sarit cu picioarele in parbriz , el a oprit masina dar bineinteles ca ii blocase usile, prietenul meu ia dat un pumn in geamul din dreapta si la spart si atunci el a demarat in troba , prietenul meu ia mai dat si un picior in aripa din spate si i-a indoito. Ma sunat baiatul a 2 a zi si a zis ca vrea 8 milioane sa nu se duca la politie . Si astazi am primit telefon de la politie , si m-a chemat la sectie . Din cate stiu eu , dintre toti 20 de prieteni ai lui , nu se baga niciunu sa dea declaratie . Are ce sa imi faca daca nu are martori ? Si are ce sa mai imi faca daca ma cheama dupa 3 saptamani?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 22:55, 5 Aprilie 2012
Probabil a depus plangere penala pentru distrugere,referitor la prieteni ei pot fi chemati ca martori daca sant indicati.
pei depune plangere si ma cheama dupa 3 saptamani?
3 saptamani este un termen chiar foarte scurt. Va puteau chema si dupa mai mult timp. Nu va bazati pe faptul ca martorii nu vor sa declare nimic, acestia vor face declaratii cand vor fi chemati la sectie, altfel vor putea risca sa fie trasi la raspundere pt marturie mincinoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa dovedesc ca sunt nevinovat doru08 doru08 Bună ziua ! Sâmbătă seara am fost la o pensiune împreună cu iubita și prietenii mei . Acolo fiind și fostul ei iubit cu alt grup de persoane. La ... (vezi toată discuția)
Piatra sarita de la roata masinii proprii in parbrizul altei masini c.ionescu c.ionescu Astazi am fost oprit in trafic de conducatorul unui autoturism care rula in spatele meu spunindu-mi ca de la roata masini mele i-a sarit o piatra si parbrizul ... (vezi toată discuția)
Buna seara!in urma unei sesizări prin telefon urmată de o sesizare ... Gusti84 Gusti84 Buna seara!In urma unei sesizări prin telefon urmată de o sesizare scrisa am fost ridicat de la domiciliul mamei și condus la sediul poliției pe motiv că ... (vezi toată discuția)