Buna seara!In urma unei sesizări prin telefon urmată de o sesizare scrisa am fost ridicat de la domiciliul mamei și condus la sediul poliției pe motiv că am condus în stare de ebrietate.Din cele 6 persoane care au formulat plângerea ,5 și-au schimbat declarațiile.Mentionez că nu am fost oprit în trafic, autoturismul cât și eu eram in curte,iar alcool am consumat după ce am ajuns acasă.La secție am suflat în etilotest după care mi s-au prelevat probe biologice.La 3 zile după,mi s-a adus la cunoștință că am permisul suspendat fara drept de circulație.Am tot căutat pe net,am întrebat polițiști de rutieră,dar nimeni nu au auzit de așa caz.Repet inca o data-permisul mi s-a suspendat în baza declarației unor persoane iar eu eram in curte de peste o oră..
Cunosc un caz asemanator. Faceti contestatie si daca aveti martori care pot contrazice marturia celui care va incrimineaza este posibil sa aveti cistig de cauza.In cazul cunoscut de mine i-au facut conducatorului auto chemat la sediul politiei un proces verbal in care aparea o Dacia 1310 rosie si el avea Dacia Supernova gri metalizat ( avusese cu un an jumatate inainte o Dacie 1300 rosie cu elemente de Dacia 1310 ! ) si cel care facuse procesul verbal trecuse acea masina desi era casata cu un an anterior enenimentului care a cauzat suspendarea, si tot asa nu a fost identificat in trafic cu alcoolemie ci chemat la sediu dupa 2 zile si , culmea a pierdut in instanta contestatia.Sper sa aveti mai mult noroc si de o instanta care nu ia ca litera de lege punctul de vedere al politiei ! :))).