Din anul 2007 am dosar penal pentru refuz de pro. biol. Nu am primit proces verbal. dovada, permisul e inca la mine , dar nu am niciun martor care sa fie pentru mine, care sa ateste ca ceea ce spun eu e adevarat. Cei de la politie au un martoR care spune ca m-a auzit pe mine ca am consumat o bere si apoi am condus , plus ca ei spun ca m-au oprit in trafic . Cei de la DPIR SPUN CA M-AU OPRIT SI APOI I-AU CHEMAT PE CEI DE LA RUTIERA. Pe fond cat si la tribunal am fost condamnat la 2ani si 6luni cu executare. Acun sunt in recurs la curtea de apel. Eu chiar nu am fost oprit in trafic , dar cei de la DPIR spun ca ei m-au oprit. Ce sa fac .... Cum sa ma apar...Sa spun ca ceea ce au spus ei e adevarat si poate mai imi reduce din pedeapsa? Cum sa scap? Am vreo posibilitate? Va rog ajutati-ma !
Mi se pare mult ca s-a dispus executarea pedepsei pentru infractiunea aceasta dar este o parere strict subiectiva. Din cate stiu, pedeapsa pentru refuz de recoltare a probelor bilologice este de la 2 la 7 ani, deci masura dispusa in cazul dvs. se incadreaza in limitele LEGaLE. In etilotest ati suflat? Daca da, ce valoare a indicat?