avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate r3lutzu

Activitate r3lutzu

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns .
Imi trebuie autoruizatie de constructie pentru o cabanuta cu dimensiunile 3LX3l?
Am inteles ca daca e demontabila nu trebuie....sau daca o fac pe o platforma de beton fara fundatie !?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Pamant bunici
themis a scris:

Daca totul a fost la nivel de discutie, asa cum afirmati in topic, nu prea vad cum ati putea deveni proprietar. Ar fi nevoie ca acea discutie sa se materializeze in niste inscrisuri intre bunici si copiii lor, apoi intre mama dumneavoastra si dumneavoastra, inscrisuri care apoi sa fie valorificate in instanta in cadrul unei actiuni in prestatie tabulara si partaj.

Multumesc pt raspuns. dar cand spunesti inscrisuri la ce va referiti? Sa inteleg ca pot sa ma apuc de casa pamaintul fiind pe numele bunicilor? si dupa moartea lor(bunici) sa am aceea hartie in care sa scrie ca a fost de acord toata lumea la momentul discutiei? Va rog tare mult daca imi puteti explica mai in detaliu la ce vareferiti cand spuneti inscrisuri!
Va doresc o zi placuta!
Răspuns la discuția Pamant bunici
Buna ziua si va multumesc pentru raspunsuri.
Cand am zis ca este la nivel de discutie toata lumea este de acord cu acest lucru INin momentul de fata(bunici,unchii,matuse) ca acea parte de pamant sa ajunga in posesia mea!
Banuiesc ca trebuie sa fac un act notarial in care mama sa spuna ca nu mai vrea sa aiba nici un drept din aceasta mostenire dupa moartea bunicilor, numai daca aceasta parte de pamnat ajunge in posesia mea!
Ideea este cum fac sa pot construi aceasta casa mai repede fara sa stau cu frica ca dupa cativa ani(dupa moartea bunicilor) unchii mei se razgandesc si vor sa aiba pretentia la aceasta viitoare casa sau teren.
Ce acte trebuie sa fac eu? Sau ce trebuie sa fac ca sa ma apuc de casa?
Va multumesc!
Discuție Pamant bunici
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Bunici mei sa hotarat sa imparta pamantul detinut fiilor(respectiv mama mea).La rand mama mea a hotarat sa mi-l lase mie sa imi construiesc casa(totul a fost la nivel de discutie).
Intrebarea mea este: pot face actele pe acest pamant(cadastru,inatbulare.etc.) daca bunici mei detin numai chitanta de vanzare cumparare si actele care sa faceau in anul 1954,sau e nevoie de o reinoire a actelor bunicilor.
Sau dati-mi o idee cum sa fac aceste acte fara sa depind de unchii mei si de actele bunicilor(in cazul care trebuie reinoite actele)
Va multumesc.
Data nasteri este 1august 1957.
Tatal meu sa imbolnavit de ciroza hepatica in perioada care lucra!Este o boala profesionala?!
Mama sufera de diabet zaharat tip 2, polimiozita musculara(boala nevindecabila)+hipertensiune arteriala.
Va multumesc mult .
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
Vreau sa stiu daca mama mea poate sa ia pensie de urmas,ea are varsta de 55 ani si sufera de o boala nevindecabila la muschi!Precizez ca tatal meu a murit acum 9 ani si era pensionar pe caz de boala!
Va multumesc