avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie constructie cabanuta
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie constructie cabanuta

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns .
Imi trebuie autoruizatie de constructie pentru o cabanuta cu dimensiunile 3LX3l?
Am inteles ca daca e demontabila nu trebuie....sau daca o fac pe o platforma de beton fara fundatie !?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Amalia Dana Girbo , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 12:26, 11 Iulie 2012
Autorizatia de constructie nu este necesara pentru constructiile fara fundatie si care nu sunt permanente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru deschiderea unei covrigari vizitator_buc vizitator_buc Buna ziua, As dori sa deschid in proprietatea bunicului meu o covrigarie... am inteles de la cei de la primarie, de la urbanism, ca nu se poate obtine nici o ... (vezi toată discuția)
Necesitatea autorizatiei de constructie ptr.o cabana fara fundatie papuccarmen papuccarmen Buna ziua si multumiri celor care vor stii sa ma elucideze in privinta unei probleme: doresc sa ridic o cabana pe boltari nu pe fundatie.Este necesara ... (vezi toată discuția)
O sera cucu_bau cucu_bau O sera (unde se vor planta flori) are caracterul unei constructii temporare sau permanente? va multumesc pentru eventualele raspunsuri. (vezi toată discuția)