Cred ca intra in categoria constructiilor provizorii, avand caracter temporar (perioada in care se cultiva), urmand ca, dupa recoltare sau o anumita perioada de timp, sa o desfiintati si sa infiintati o alta cultura, intr-un alt loc. Daca o construiti cu fundatie si instalatii, cred ca va capata caracter permanent. Va intereseaza daca va trebuie autorizatie de constructie? Chiar si pentru constructiile cu caracter temporar se emite autorizatie de constructie.
Va multumesc pentru raspunsuri. In legatura cu autorizatia m-am lamurit dar, problema e in felul urmator, e vorba de un proiect pentru a accesa fonduri europene, am facut toata documentatia, autorizatii.....si tot ce trebuie, iar acum imi respinge proiectul pe motiv ca eu am un contract de comodat cu proprietarul terenului si.......nu e bine, trebuie sa fiu proprietar pe teren pentru ca, constructia unei sere....care este o constructie permanenta........asa prevede legea, sa fi proprietar pe terenul respectiv. Sera e construita din cadre metalice si sticla (geam), iar ca si fundatie....sunt niste piloni (ciocane parca le zice) din beton, care intra in pamant. Mie asta nu imi este clar.....daca fundatia nu e continua, are doar acei piloni, intra la constructii permanente sau provizorie (temporara)? va multumesc.
Garaj de masina mobil
dome
Buna seara.Stie careva daca iti trebuie autorizatie de constructie ptr un garaj de masina mobil atata timp cat nu este facut cu fundatie?Garajul asi vrea sa-l ... (vezi toată discuția)