avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela-Alexandra

Activitate Mihaela-Alexandra

Si cum as putea lua legatura cu avocatul din oficiu din moement ce eu nu pot vorbi cu persoana in cauza?
Cam cat se primeste pentru complicitate furt casetofon auto? Persoana respectiva a fost prinsa in fapt, retinuta pentru 24 de ore, iar peste cateva luni urmeaza sa aiba loc si procesul.Multumesc!
As dori sa stiu si eu cam cat de mare este pedeapsa pentru o escrocherie la bancomat (se atasa un dispozitiv "pisicuta" care oprea banii individului in bancomat,iar cand se retragea dispozitivul banii ramaneau lipiti de el,iar bancomatul se strica).Persoana respectiva a fost prinsa in Franta chiar asupra faptului, fiind urmarit de politie.Nu are antecedente, in schimb a fost retinut pentru 24 de ore(cu 5 zile inainte de a fi prins la bancomat) pentru complicitate la furtul unui casetofon auto,tot in Franta,dar nu a avut loc un proces pentru acest furt inca(acesta urma sa aiba loc peste cateva luni).Se poate da pedeapsa cu suspendare sau se da pedeapsa intreaga,dar se reduce pentru buna purtare?Cam cat ar fi inchis? Va multumesc!