avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa escrocherie bancomat cu \"pisicuta\"
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa escrocherie bancomat cu "pisicuta"

As dori sa stiu si eu cam cat de mare este pedeapsa pentru o escrocherie la bancomat (se atasa un dispozitiv "pisicuta" care oprea banii individului in bancomat,iar cand se retragea dispozitivul banii ramaneau lipiti de el,iar bancomatul se strica).Persoana respectiva a fost prinsa in Franta chiar asupra faptului, fiind urmarit de politie.Nu are antecedente, in schimb a fost retinut pentru 24 de ore(cu 5 zile inainte de a fi prins la bancomat) pentru complicitate la furtul unui casetofon auto,tot in Franta,dar nu a avut loc un proces pentru acest furt inca(acesta urma sa aiba loc peste cateva luni).Se poate da pedeapsa cu suspendare sau se da pedeapsa intreaga,dar se reduce pentru buna purtare?Cam cat ar fi inchis? Va multumesc!
Intrebati in Romania cat e pedeapsa si chestiuni de procedura in Franta ? Pentru treaba cu bancomatul nu poate primi pedeapsa cu suspendare, va fi condamnat acolo, apoi va putea face cerere sa fie transferat pentru ispasirea pedepsei in Romania.
Luati legatura cu avocatul din oficiu din Franta
Si cum as putea lua legatura cu avocatul din oficiu din moement ce eu nu pot vorbi cu persoana in cauza?
Prin intermediul ambasadei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Conducerea sub influenta alcoolului tomyleon tomyleon Buna, Am si eu cateva intrebari dar mai intai sa explic despre ce este vb., un coleg de-al meu in strainatate a fost prins in stare de ebrietate la volan ... (vezi toată discuția)
Vreau sa aflu incadrarea juridica vreun avc care sa ma ajute? catalin bratianu catalin bratianu in urma cu 2 luni fratele meu a fost prins in Italia intr-o posta italiana cu un buletin fals asupra faptului cand scotea niste bani. vreau sa stiu ce pedeapsa ... (vezi toată discuția)