avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate andreia23

Activitate andreia23

Răspuns la discuția pensie alimentara
Va multumesc mult!!
Răspuns la discuția pensie alimentara
Va multumesc mult!! Dar mai am o intrebare si v-as ruga mult daca puteti sa imi raspundeti.Dupa divort nu am facut partajul,sotul meu detime o treime din locuinta noastra locuinta luata inainte de casatorie,pot renunta la pensia de intretinere iar el sa cedeze acea parte din locuinta mie sau copilului nostru?
Am divortat in anul 2008,in sentinta de divort se stipuleaza faptul ca sotul meu trebuie sa plateasca o pensie alimentara in valoare de 150 de lei pt copilul nostru.Niciodata nu am primit acei bani de la el,mereu spune ca nu munceste sau ca nu vrea.Pot face ceva sa obtin acei bani sau si datoria lui se prescrie dupa 3 ani?Va multumesc!!
Răspuns la discuția restanta la cardul de credit
sa inteleg ca pot ignora nenumaratele telefoane si amenintari ale recuperatorilor?ce mi se poate intampla?suma pe care mi-o pretind mi se pare aberanta si nu am cum o plati.
somatia intrerupe perioada de prescriere?
doar in ultimul an am primit vreo doua somatii.
In anul 2005 am facut un contract pt un card de credit cu o anumita banca cu val de 1000 ron.Am platit cateva rate pana in 2006,pe urma nu am mai reusit.Luna aceasta am fost cautata de un reprezentant al unei firme de recuperare spunandu-mi ca datorez suma de 4500 de ron.Imi e imposibil sa platesc aceasta suma .As vrea sa stiu ce pot face in situatia asta sau daca datoria s-a prescris.Va multumesc!