avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restanta la cardul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restanta la cardul de credit

In anul 2005 am facut un contract pt un card de credit cu o anumita banca cu val de 1000 ron.Am platit cateva rate pana in 2006,pe urma nu am mai reusit.Luna aceasta am fost cautata de un reprezentant al unei firme de recuperare spunandu-mi ca datorez suma de 4500 de ron.Imi e imposibil sa platesc aceasta suma .As vrea sa stiu ce pot face in situatia asta sau daca datoria s-a prescris.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:51, 2 Aprilie 2012
Ati mai fost somat pana acum sau a fost inceputa executarea silita in ultimii 6 ani? Daca nu, datoria este prescrisa
doar in ultimul an am primit vreo doua somatii.
somatia intrerupe perioada de prescriere?
Somatia nu intrerupe perioada de prescriptie, care este de 3 ani, nu de 6.
sa inteleg ca pot ignora nenumaratele telefoane si amenintari ale recuperatorilor?ce mi se poate intampla?suma pe care mi-o pretind mi se pare aberanta si nu am cum o plati.

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare razvan22 razvan22 Buna seara in 2011 a, luat un credit de la cec in valoare de 4500 de lei apoi nu am mai putut sa achit si in februarie 2012 am fost sa achit 100 de lei si am ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie persoane fizice ancutadanaa ancutadanaa Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca exista cadrul legal pentru prescriere datorii persoane fizice. In anul 2006 sotul meu a cumparat de la Altex cu un card ... (vezi toată discuția)